web analytics

Ep. 44 – De ce au nevoie cuplurile de terapie – cu Anca Blaga de la podcastul DOI

Un episod în care am vorbit cu Anca Blaga, psihoterapeut și realizator al podcastului DOI. De la Anca am aflat cum să ne trăim mai bine iubirea și ce putem învăța dintr-un podcast pentru cupluri.

Ep. 42 – Despre „coming out” cu Luca Istodor

Luca, activist LGBTQA+, are deja la activ trei coming out-uri cât se poate de publice. În acest episod ne povestește călătoria lui, care pleacă dintr-un liceu din București, unde a spus pentru prima oară că e gay, îl poartă la Harvard, și îl aduce din nou în București, trecând prin alte două coming out-uri – ca persoană poliamorasă și ca persoană queer, care-și chestionează identitatea de gen.

Ep. 38 – Despre „edge play” sau cum folosim tortura, frica și umilirea în jocul erotic

Ce e edge play și ce poți face cu o linguriță telescopică? Aflați în ultimul episod Eropedia unde discutăm despre cum frica, umilirea și tortura pot deveni erotice, între partenerii care se cunosc.

Ep. 37 – Cum e să fii femeie bisexuală în România

Un episod dedicat săptămânii vizibilități persoanelor bisexuale (sărbătorită între 16 și 23 septembrie), în care am vorbit cu Sarah Black și Angela de Sade despre ce înseamnă să fii persoană bisexuală azi în România.

The secret sexy project – un episod bonus

Pentru că în plină pandemie am fost nevoiți să luăm o mică pauză de la podcast, în locul unui episod obișnuit vă oferim un preview al unui proiect până acum secret, pe care Kitty intenționează să-l lanseze curând – un podcast în limba engleză cu scurte povestiri erotice – scrise și trăite de ea.

Ep. 36 – Cu Silviu Faiăr despre „cancel culture” și bărbatul cis-hetero-alb

Bărbatul alb cis-hetero e mort, trăiască bărbatul alb cis-hetero! Discutăm în acest episod despre cancel culture cu unul dintre cei mai mișto (în opinia noastră) youtuberi de la noi, Silviu Faiăr.