web analytics

Ep. 77 – Despre narcisism și trauma narcisică cu Gabriel Sandu și Andreea Găzdaru

Discutăm în acest episod despre narcisism și despre persoanele care trec prin trauma provocată de o relație cu o persoană narcisistă. Am pornit explorarea de la un filmul „Egotrip” al lui Gabriel Sandu, realizat în colaborare cu Andreea Găzdaru (psihoterapeut) și Richard Grannon (psihoterapeut și coach specializat în abuzul narcisic)…

Ep. 76 – Despre dezirabilitate și corpuri grase cu Cristina Petrescu-Ghenea

Un episod în care am vorbit cu Cristina Petrescu-Ghenea, medic specialist în psihiatria copilului și adolescentului, psihoterapeut relațional și realizator al podcastului Reconectat, despre „fatfobie” și imagine corporală

Ep. 75 – Cu Ten Zo despre cercurile de bărbați și criza masculinității

Discutăm de aceasta data cu Ten Zo, facilitator de cercuri pentru bărbați și organizator de ateliere pe teme de relaționare alternativă, intimitate și atingere, despre nevoile bărbaților din ziua de astăzi și cum se pot ei vindeca, dezvolta și descoperi.

Ep. 74 – Despre adunarea poli din primul spațiu sex positive din București

În acest episod discutăm cu Monica Barbovschi, Mama la poliamorie, despre adunarea persoanelor non-monogame la București și despre noul spațiu sex positive deschis de Kitty.

Ep. 73 – Cu Mistress Satara despre discriminare și venerare în sex work

În acest episod abordăm, alături de Mistress Satara, un subiect pe cât de interesant, pe atât de trist. Cum se face că aceiași oameni care consumă content făcut de lucrători și lucrătoare sexuale, disprețuiesc aceiași creatori de content în viața reală. 

Cu MamaLaPoliamorie despre despărțiri – episod bonus

În locul episodului de astăzi ne-am propus să vă recomandăm un canal de Twitch care nouă ne place foarte mult – Mama La Poliamorie – și preluăm în format audio streamul cu discuția dintre Monica și Kitty pe tema… despărțirilor.