web analytics

📌 Începem lista acestei săptămâni cu o scurtă plimbare în trecut: sex și iubire între persoanele queer din perioada antichității. De la Roma la Grecia antică, de la worshipping la sodomie, găsiți aici articolul integral.

📌 Dacă vreți să vă diversificați un pic rutina din dormitor, vă lăsăm aici un articol super scurt care propune câteva poziții sexuale și care explică de ce e important să incorporăm lucruri noi și să explorăm.

📌 Deși non-monogamia poate suna atrăgătoare, trecerea poate fi una cel puțin anevoioasă. Vă propunem un articol care abordează tema acestei treceri și care vorbește foarte pe larg despre beneficii și dezavantaje și care ne poate ajuta să ne formăm o idee în legătură cu ce presupune aceasta.
l

📌 100 de ani de exprimare sexuală: evenimente semnificative, oameni și mișcări culturale care au modelat conversația și înțelegerea sexualității în SUA și repere importante din istoria recentă, precum pilula anticoncepțională, apariția mișcării pentru drepturile LGBTQIA+, epidemia HIV/SIDA și mișcarea Me Too, printre multe altele.

📌 Recent, pe Twitch, o platformă de live streaming, au avut loc niște scandaluri: pornografie deepfake cu o femeie streamer de pe platformă a fost distribuită, fără voia acesteia. Așa cum spune și titlul articolului pe care-l găsiți aici, dacă un lucru învățăm de pe urma abuzurilor cu deepfake, acela e că, de multe ori, consimțământul femeilor e văzut mai degrabă ca ceva opțional.

📌 Unul dintre mult iubitele seriale de pe Netflix, „Sex Education”, a fost reînnoit pentru sezonul 4, iar difuzarea lui se va face cândva la final de vară, început de toamnă 2023.

📌 Paris Hilton, una dintre femeile considerate un sex-simbol al anilor 2000, aduce la lumină presiunile pe care le-a întâmpinat în lumina reflectoarelor și cum a crezut că era asexuală, în lipsa intimității în relațiile sale amoroase anterioare.

📌 „Planet Sex”: sexualitatea umană prin perspectiva unui grup divers de oameni. Cara Delevingne intervievează persoane din toate categoriile sociale despre experiențele lor sexuale, de dragoste și relații, inclusiv stigmatizarea din jurul anumitor practici sexuale și importanța comunicării și a consimțământului.

📌 Încheiem și lista acestei săptămâni cu un articol care vorbește despre beneficiile pe care le au îmbrățișările cu un partenerx amoros, atât pe plan fizic, cât și psihic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *