web analytics

📌 Începem lista acestei săptămâni cu o știre cel puțin interesantă: un obiect cu o vechime de aproximativ 2.000 de ani, în formă falică, ar putea fi unul dintre primele dildo-uri folosite în Roma Antică.

📌Intersecția fashion-ului cu sănătatea sexuală: cel mai recent debut al celor de la Diesel implică extrem de multe prezervative. Găsiți aici articolul care vorbește despre inițiativa lor de a promova sexul protejat și de ce au decis să adauge 200.000 de prezervative în fundalul show-ului lor.

📌 Critici și remarci neplăcute aduse la adresa drag queen-urilor atunci când acestea se intersectează cu copii mici. Tot mai multe programe de citit povești celor mici se nasc în America și, odată cu ele, și controversele deloc surprinzătoare. Vă lăsăm aici un articol care explică pe îndelete fenomenul din State și cum cei mai afectați oameni nu sunt, de fapt, copiii.

📌 Corea de Sud face pași înainte: recunoașterea, pentru prima dată, a drepturilor cuplurilor de același sex din țară.

📌 Festivalul de film de la Berlin introduce actori gender-neutral: Thea Ehre, o actriță trans, câștigă Ursul de Argint pentru cea mai bună performanță secundară, în romanul polițist transgender al lui Christoph Hochhäusler, „Till the End of the Night”.

📌 Spania este aplaudată de Națiunile Unite pentru promulgarea unor legi noi care avantajează femeile, cu privire la avort, concediu menstrual și chiar și noi măsuri antidiscriminare.

📌 A 5-a persoană din lume care se vindecă de HIV: deși încă nesigur, un tratament experimental în Germania, care implică un transplant de celule, a reușit să scape a cincea persoană din lume de virusul care cauzează SIDA.

📌 Dating-ul poate fi splendid și înfricoșător în egală măsură. Vă lăsăm aici un articol în care o mamă singură, bisexuală, povestește cum navighează relațiile și care sunt dificultățile pe care le-a întâmpinat atunci când a început să-și reconstruiască viața.

📌 Conexiunea dintre parteneri se poate realiza pe multe planuri, însă majoritatea dintre noi avem nevoie să fim compatibili sexuali pentru ca relația să decurgă bine. Încheiem lista cu un articol care ne expune importanța unui terapeut sexual, de ce avem nevoie de unul, cum să-l alegem, și cum ar putea acesta să ne îmbunătățească atât experiențele din dormitor, cât și relația amoroasă în general.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *