web analytics

📌 Începem lista cu beneficiile pe care le aduc aplicațiile de dating atunci când suntem în căutare de prieteni. Da, ați auzit bine. Tot mai mulți utilizatori folosesc opțiunile de „caut prieteni” și „vreau să socializez” pe aplicații precum Bumble, Tinder și multe altele – puteți afla în acest articol de ce oamenii nu mai sunt interesați de relații amoroase care încep în mediul virtual.

📌 Penn Badgley, protagonistul show-ului „You” de pe Netflix, refuză să mai joace în scene intime: „Chiar vreau să am o carieră în care joc mereu rolul personajului romantic?”

📌 Dacă sunteți într-o relație non-monogamă și încă nu știți ce faceți de Valentine’s Day, venim la voi cu câteva idei de activități pe care să le faceți fie împreună, fie separat.

📌 Dacă ați auzit până acum de noțiunea de „throuple” și vă întrebați ce este, vă lăsăm aici un articol care îl definește pe îndelete și care ne explică ce trebuie să facem ca să navigăm în siguranța complexitățile care vin la pachet cu acesta.

📌 Cele 6 stadii ale unei relații romantice: fie că sunteți la început de drum sau într-o relație de lungă durată, vă lăsăm aici un articol care vă învață să construiți o conexiune mai puternică cu partenerx. De la comunicare la intimitate, găsiși aici tot ce aveți nevoie ca să vă îmbunătățiți relația și să creați un parteneriat împlinitor din toate punctele de vedere.

📌 Dacă vreți să vă măriți sau diversificați colecția de jucării sexuale în acest an, venim la voi cu câteva sugestii pe care le găsiți pe Amazon, unele dintre ele chiar la reducere cu ocazia Valentine’s Day.

📌 Relațiile vin cu provocări și uneori ne putem trezi în ipostaza în care ne confruntăm cu problemele legate de intimitatea emoțională și de atașament. Am găsit un articol care discută motivele pentru care oamenii cu un stil de atașament evitant se pot lupta cu apropierea emoțională și care oferă câteva sfaturi pentru a rezolva asta.

📌 Educația sexuală nu poate fi introdusă dacă nu discutăm și despre cum se desfășoară viața sexuală pentru oamenii cu dizabilități. Vă lăsăm aici un link în care puteți să descoperiți care sunt provocările cu care se confruntă femeile cu dizabilități când vine vorba de accesul la educație sexuală și evidențiază munca pe care o fac atât ele, cât și organizațiile de activism pentru a schimba acest lucru.

📌 Există experți care susțin că dormitul separat este benefic și chiar încurajat în relații. Ultimul articol al acestei liste vorbește despre aceste beneficii, de la tensiune arterială redusă, până la un somn mult mai odihnitor și propune câteva sugestii pentru cum putem implementa dormitul separat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *