web analytics

📌 Februarie începe cu o selecție de filme queer atent alese și suntem siguri că fiecare va găsi măcar un film care să i se potrivească: de la romane încântătoare până la drame palpitante, găsim în ele o perspectivă unică asupra experienței LGBTQIA+.

📌 Un gen literar nou: tendința scriitorilor queer de a folosi creaturile marine ca metaforă pentru explorarea temelor sexualității și genului. Un articol extrem de interesant care discută despre cum scriitori pot aborda subiecte sensibile într-un mod unic și imaginativ, contesta normele societale și oferi o perspectivă nouă asupra experienței LGBTQ+.

📌 Dacă sunteți curioși în legătură cu poliamoria și ce presupune un mariaj deschis, propunem un articol care ne învață despre diferitele aspecte ce alcătuiesc un mariaj deschis, beneficiile și provocările care vin la pachet cu acestea, dar și factorii practici pe care trebuie să-i luăm în calcul atunci când ne înhămăm la așa ceva.

📌 Gillian Anderson, cunoscută ca și Jean Milburn în „Sex Education”, povestește de ce e important pentru ea să adune fantezii sexuale: „Femeile se bucură de o viață erotică la fel de bogată ca și bărbații” și ne îndeamnă să împărtășim cu ea fanteziile noastre sexuale pentru noua ei carte!

📌 O scurtă incursiune în viața Pamelei Anderson, sex-simbolul anilor ’90, în perioada relației sale cu Ryan White – un show marca Netflix care răstoarnă stereotipurile despre victimele abuzului cu partenerii intimi.

📌 În frenezia momentului, putem uita sau omite intenționat unul dintre cele ma importante lucruri când e vorba de sex: lubrifiantul. Vă lăsăm aici un articol care explică pe scurt de ce este important să nu înlocuim lubrifiantul cu saliva și care sunt realele riscuri.

📌 Dacă v-ați întrebat vreodată cum arată o mare familie poliamoroasă – 4 părinți și 4 copii – găsiți aici răspunsul: un articol interesant, cu declarații despre care este dinamica dintre ei: „Le-am spus copiilor noștri de la început că ne vedeam cu ei (celălalt cuplu)”.

📌 Dacă vreți să adaugați niște picanterii în dormitor, să deveniți mai intimi și să aveți parte de mai multe momente de plăcere alături de partenerx, încheiem lista cu un articol care propune 10 lucruri pe care le puteți incorpora în timpul preludiului, indiferent că sunteți într-o relație de lungă durată sau abia la început de drum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *