web analytics

📌 Începem lista acestei săptămâni cu un eseu video extrem de informativ: ce este sexul anal și tot ce trebuie să știm despre el. Dacă 2023 este anul în care vă propuneți să explorați un pic mai mult, suntem 100% siguri că acest video va fi cel puțin util.

📌 Poliamoria poate fi, pe cât de complexă, pe atât de complicată. Un lucru este cert, însă: reacțiile față de acest subiect sunt diverse și cu siguranță pun la îndoială credințele tradiționaliștilor. Vă lăsăm aici un articol care povestește experiențele personale ale oamenilor care practică poliamoria și provocările cu care se confruntă aceștia în societate.

📌 La Eropedia vorbim des despre poliamorie și aspectele care întregesc acest subiect, însă ni se pare la fel de important să discutăm și despre sexualitate, respectiv asexualitate. Este important să conștientizăm că dorințele sexuale, atât ale noastre, cât și ale oamenilor din jurul nostru pot fluctua și că este la fel de important să lucrăm la menținerea unei relații sănătoase cu corpul nostru și ce încearcă acesta să ne comunice. Articolul următor discută despre cum să comunici partenerului tău nevoile tale sexuale de orice natură și pune accentul pe comunicare, limite și găsirea de soluții.

📌 Pentru că Valentine’s day e chiar după colț, venim cu acest articol care propune câteva card games menite să vă îmbunătățească viața sexuală alături de partenerx vostru/voștri. O parte dintre ele se pot găsi pe Amazon, iar dacă vreți ceva similar și mai la îndemână, recomandăm și Cărturești.

📌 Poliamoria și non-monogamia: ce înseamnă fiecare, care sunt diferențele și cum putem să fim ambele în același timp.

📌 Lupta bărbațiilor queer continuă: statul american nu dorește să îi lase să doneze sânge. Deși au ridicat restricția donării sângelui, legea impune ca ultimul act sexual al donatorilor să fie cu cel puțin 12 luni înainte de a dona, pentru a reduce riscul contaminării cu HIV. Aceste restricții, însă, nu fac decât să perpetueze stereotipurile și stigma ce-i înconjoară

📌 Fanteziile sexuale sunt vitale în viața fiecărei persoane, indiferent că suntem într-o relație sau nu. Vă propunem acest articol, care explorează importanța fanteziilor sexuale, de ce este important să le comunicăm cu partenerx noștri și cum ne pot îmbunătăți intimitatea.

📌 Săptămâna trecută s-au împlinit 50 de ani de când legea Roe v. Wade a fost dată, lege care permite femeilor să avorteze fără restricții. Încheiem lista acestei săptămâni cu lupta asiduă pe care femeile de pretutindeni, organizațiile feministe și nu numai, trebuie să o ducă pentru a proteja drepturile reproductive ale femeilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *