web analytics

📌 Rezoluțiile de anul nou nu trebuie să fie mereu grandioase și cu siguranță nu trebuie să se simtă de parcă pun presiune pe noi. Am găsit aici un articol care ne propune 7 rezoluții în materie de sex și suntem 100% siguri că cel puțin jumătate dintre ele sunt la îndemână.

📌 Când practici poliamoria, echilibrul e un aspect extrem de important de menținut. Începem lista acestei săptămâni cu un articol care vorbește despre cum să te împărți sănătos între relații atât fizic, cât și mental.

📌 Știm că „normalul” în societate sunt tradițiile de când lumea și pământul, iar pentru atunci când ne este greu, trebuie să căutăm ajutor. Venim la voi cu un ghid scurt care să vă ajute atunci când vreți să le spuneți celor din jur că sunteți poliamoroși.

📌 În aceeași notă ca mai devreme, indiferent de tipul de relație în care suntem, ne putem trezi oricând în fața unui obstacol care poate părea greu de trecut. Aflăm în acest articol despre importanța intimității și conexiunii într-o relație și cum să le reclădim.

📌 Ceea ce simțim poate fi extrem de complex și, de multe ori, ne poate băga în ceață. Ce facem atunci când ne trezim cu întrebări existențiale și care ar putea crea probleme? Am găsit acest articol care ni s-a părut extrem de important și care explorează una dintre problemele care pot apărea în iubire: ce facem atunci când simțim că primim mai mult decât putem oferi?

📌 Deși de mult ori neînțeleasă de majoritatea, poliamoria poate un aspect extrem de eliberant în viața celor care o practică: te eliberează de scripturile sociale care văd monogamia ca singura formă de relaționare acceptaptă și îți permite să fii consecvent cu emoțiile și sentimentele tale. Puteți citi despre toate astea în acest articol.

📌 Relațiile noi pot să aducă un tumult emoțional, așa că cel mai important lucru pe care îl putem face este să ne stabilim de la bun început așteptările.

📌 Încheiem și lista de azi cu un articol care ne poate ajuta să ne dăm seama ce căutăm și dacă poliamoria este un stil de viață care ni s-ar potrivi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *