web analytics

📌 Începem lista cu un articol care ne recomandă 52 de cărți queer și feministe. De la Sappho și Virginia Woolf, până la a fi queer în Armenia și non-binary în Egipt, lista le include pe toate și ar fi fost păcat să nu le împărtășim cu voi.

📌 Recomandarea muzicală de aceasta săptămână este o melodie poly, descoperită de George, unul dintre gazdele podcastului nostru. O găsiți aici.

📌 Cum definim o relație și cum știm că relația în care suntem este una sănătoasă? Vă propunem acest articol care explorează beneficiile și dezavantajele poliamoriei și care abordează un spectru larg de subiecte, de la comunicare, intimitate și sex până la implicațiile legale și sociale și beneficiile și riscurile pentru sănătate asociate relațiilor deschise.

📌 Graba este unul dintre atributele de bază ale societății în care trăim și ajungem să credem că orice nu are efect imediat, nu ne poate aduce fericire. Vă lăsăm aici un articol care dezbate noțiunea de intimitate și de ce tindem să ne înstrăinăm tot mai mult de ea.

📌 Igiena intimă este unul dintre cele mai importante aspecte de meținut atunci cănd suntem activi sexuali, însă cum avem grijă de jucăriile sexuale și ce facem cu ele după o infecție?

📌 Mic ghid despre kinkuri: ce cum sunt ele, cum să le înțelegi și să le discuți cu partenerx într-un mod sănătos și lipsit de prejudecăți.

📌 Entuziasmul de la începutul unei relații poate fi unul dintre cele mai frumoase sentimente din lume, însă este important să știm cum să-l gestionăm și cum să nu-l lăsăm să ne afecteze relațiile atunci când suntem poliamoroși.

📌 Stresul este cauza nenumăratelor afecțiuni în viață și ajunge, de multe ori, să ne dea peste cap în întregime, de la cum mâncăm, cum parcurgem zilele și până la cum ne comportăm cu oamenii din jur. Venim la voi cu un scurt articol care explică felul în care stresul ne poate reduce sex-drive-ul și de ce e important să-l integrăm în viețile noastre.

📌 Concluzionând în aceeași notă cu articolul de mai sus, vă recomandăm și acest articol care propune opt modalități în care să ne retrezim sex drive-ul, pentru că să ne bucurăm de noi și de corpurile noastre este extrem de important.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *