web analytics

📌 Începem anul în forță cu două recomandări extrem de importante: să aflăm cine sunt zece dintre femeile queer care și-au lăsat amprenta în istorie și care sunt 92 cele mai bune cărți queer ale anului 2022.

📌 Tolernața și inclusivitatea sunt abilități pe care le putem dobândi în timp, astfel că este extrem de important să ne învățăm copiii de mici să fie toleranți și primitori față de toți cei din jur.

📌 Pentru că e important să avem constant discuția despre igiena intimă, venim la voi cu alte câteva motive pentru care baia ar trebui să fie locul cu prioritate în care să vă duceți imediat după o partidă de sex.

📌 De multe ori, observăm cu dezamăgire că garderobele bărbaților pot fi nu foarte diversificate. În caz că vreți să explorați un pic mai mult în 2023, aveți aici un ghid pentru cum să purtați fetish-wear atunci când vă identificați ca bărbați.

📌 O scurtă incursiune în timp, chiar la început de an: sărutul și ce simboliza acesta în Grecia Antică.

📌 Deși relația poate merge ca unsă uneori, este important să ne dăm voie să fim creativi și la noi în cap. În acest articol vorbim despre importanța fanteziilor într-o relație și de ce sunt, de fapt, chiar sănătoase.

📌 Că tot vorbeam de haine, avem aici un alt articol interesant care vorbește despre fetish-wear și de ce tot mai multă lume optează pentru haine BDSM.

📌 Știm că o relație are la bază respect, încredere, comunicare, libertate, iubire, înțelegere și… multe altele. Atunci când suntem luați pe sus, poate fi greu să ne concentrăm pe ce e, poate, cel mai important aspect: empatia. Validarea sentimentelor este esențială, astfel că vă sugerăm acest articol care ne reamintește de cum putem să fim un pic mai empatici cu partenerx noștri în fiecare zi.

📌 Misterul este plăcut până când știi ce vrei, dar nu ești sigur dacă este și reciproc. Astfel că definirea relației este extrem de importantă: 6 tipuri de relații și efectele lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *