web analytics

📌 Papa de la Roma, una dintre puținele personalități creștine care își exprimă public părerile, continuă șirul declarațiilor educate și incluzive: lupta pentru drepturile femeilor este una grea și asiduă, șovinismul masculin este mortal pentru umanitate, iar mutilarea genitală feminină ca o crimă care trebuie oprită.

📌 Datingul și iluzia pe care o creează: cum ne dezumanizează aceste aplicații și ce consecințe au, explicat foarte frumos într-un eseu video.

📌 Cum ne raportăm la sex după o tragedie: ,,Desire: A Reckoning”, a patra carte a autoarei Jessie Coles vorbește despre limitele pasiunii, nevoilor și dorințelor, dar și despre nevoia explorării atât fizice, cât și emoționale.

📌 Speranța la schimbare apare cu fiecare figură creștină care are curajul să recunoască faptul că sexualitatea persoanelor queer nu este un păcat. Un episcop german recunoaște că majoritatea acuzațiilor sunt, de fapt, doar o mușamalizare a abuzurilor care au loc în interiorul bisericilor.

📌 Sportul ca hobby atunci când ești queer: adăugarea pronumelor pe listele de participare, folosirea unui limbaj neutru la antrenamente, mai mulți aliați ai comunității LGBTQIA+.

📌 Cum pot preveni părinții răspândirea infecției cu HIV în rândul adolescenților gay și bisexuali? Simplu: vorbind cu ei.

📌 Dietele din perspectiva feminista: cum societatea și cultura din jurul nostru influențează felul în care ne percepem corpurile.

📌 Cum să fim intimi atunci când nu facem sex?

📌 Dezinformarea și accesul la internet: Ambika Devi e de părere că femeile care fac sex prea des îmbătrânesc mai repede.

📌 Emma Corrin, actrița care o joacă pe prințesa Diana în serialul ,,The Crown”, susține că actorii nu ar trebui să joace în scene de intimitate fără un coach specializat pe intimitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *