web analytics

📌 Drew Barrymore vorbește despre motivele adevărate pentru care a ales să se abțină de la sex în ultimii 6 ani. O postare de pe blogul ei care poate rezona cu persoanele de pe spectrul asexual.

📌 Violența între parteneri are consecințe nu doar emoționale și psihologice. Un articol care ne explică legătura care s-a făcut între violența dintre parteneri intimi și un risc mai mare de atac cardiovascular, ani mai târziu.

📌 Tumblr se răzgândește în privința politicii care privește nuditatea pe platforma de micro-blogging, asta după ce și-a distrus cota de piață și a pierdut deja o mare parte dintre utilizatori.

📌 Parteneriatul intre persoanele de același sex a intrat în vigoare în Tokyo de marți, însă căsătoria între persoanele de același sex este în continuare interzisă la nivel național, astfel creându-se limitări legale pentru cupluri.

📌 Cuckolding: o fantezie tot mai întâlnită. Ce este, de ce este tot mai comună chiar și în rândul cuplurilor monogame și cum putem practica acest lucru în siguranță.

📌 Kit Connor, unul dintre actorii principali ai show-ului „Heartstopper” în vârstă de numai 18 ani, forțat să „iasă din dulap” și să-si declare sexualitatea.

📌 Un articol care ne face un intro în poliamorie din perspectiva unei mame cu trei copii.

📌 Discuția despre sex pe care am avut-o cu mama mea: înainte ca ea să se căsătorească.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *