web analytics

📌 Un podcast de peste granițe care abordează rolurile și efectele masturbării și pornografiei în viața de cuplu – SexTalk Moldovenesc.

📌 Agapé, o aplicație mobilă destinată cuplurilor monogame, menită să sporească intimitatea: întrebări zilnice la care trebuie să răspundeți amândoi, însă cine răspunde al doilea nu poate vedea ce a scris primului decât după ce a răspuns la rândul său.

📌 Pentru cine este coming out-ul și de ce simțim nevoia să punem o etichetă clară sexualității noastre este subiectul pe care îl abordează Teen Vogue săptămâna aceasta, cu o mulțime de declarații de la tineri care se confruntă cu această presiune.

📌 Facebook decide, în sfârșit, să renunțe la detaliile personale din secțiunea „Despre tine” de la 1 Decembrie 2022: de cine ești interesat, care sunt viziunile tale religioase și politice și, în final, care e adresa ta.

📌 Cum ajunge variola maimuțelor să fie diagnosticată drept boală cu transmitere sexuală în rândul femeilor, femeilor trans și persoanelor non-binare.

📌 Hinge face un pas înainte și adaugă posibilitatea de a alege ceea ce cauți: o relație monogamă sau non-monogamă.

📌 Cum a impactat legea anti-avort scena de dating în America și lucrurile la care ne putem aștepta de-acum încolo.

📌 Părinții și educația sexuală: contribuția lor în prevenirea și răspândirea HPV-ului în rândul tinerilor.

📌 În urma ultimelor dezbateri din senatul american, biserica mormonă vine în sprijinul legii căsătoriilor între persoane de același sex.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *