web analytics

O listă de articole, evenimente, spectacole și expoziții despre sau cu sex pe care noi le considerăm remarcabile și vi le recomandăm și vouă:

📌 Sfaturi foarte bune despre cum să te descurci cu gelozia atunci când ai parte de un threesome. Pentru toți vânătorii de unicorni și nu numai, un articol care vă poate fi util!

📌 O metodă nouă de a identifica pacienții care ar putea beneficia de strategii de prevenție a infectării cu HIV a fost dezvoltată, folosind algoritmi. Rămâne de văzut ce criterii iau în considerare aceștia algoritmi când calculează riscul pacienților.

📌 10 portrete ale unor newyorkezi queer fac subiectul unui articol special în The New York Times

📌 O discuție cu Erika Lust despre drepturile lucrătorilor sexuali după #metoo. Lust afirmă că, pentru cei din industria sexuală, nu s-au schimbat foarte multe din punct de vedere al hărțuirii și al abuzului sexual.

📌 Reddit ne aduce iar content util pentru presa clasică. De data aceasta o provocare sexuală de 28 de zile pentru cupluri, dacă doriți să vă apropiați sexual de partener. Ați putea sa o duceți la bun sfârșit?

📌 Dacă te-ai întrebat ce e NRE (new relationship energy – energia unei relații noi) acest articol îți oferă un răspuns pe larg.

📌 Stranger Things devine queer în sezonul 3?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *