web analytics

O listă de articole, evenimente, spectacole și expoziții despre sau cu sex pe care noi le considerăm remarcabile și vi le recomandăm și vouă:

📌 The Atlantic adună laolaltă cele mai bune fotografii ale lunii Pride, din întreaga lume! Culori, celebrare, oameni fericiți, merită să le vedeți, pentru a va mai înveseli ziua!

📌 O istorie a celei mai cunoscute orgii de pe marele ecran! Povești adunate de la cei care au contribuit la realizarea filmului “Eyes Wide Shut” al lui Kubrick.

📌 Când un AI devine mascul toxic – un articol despre aplicația care face nuduri realiste din fotografiile femeilor îmbrăcate.

📌 Când oamenii își iau educația sexuală din 50 Shades of Grey, ajung să își strângă partenerii de gât, în timpul sexului, fără să ceară mai întâi consimțământul. Și aparent tot mai mulți încearcă aceasta mișcare.

📌 O descoperire șocantă! Daca dicuti cu partenerii despre sex, ajungeți sa aveți experiențe sexuale mai satisfăcătoare!!!

📌 Încă o plecare în larg a Navei Torturii! În ciuda valului de căldură, fetișiștii europeni au pus pe ei latexul și au plecat la distracție.

📌 Și Durex începe o campanie foarte mișto pentru a încerca să abordeze subiectul infecțiilor transmisibile sexual. “Nopți de neuitat” e o campanie care se va adresa tinerilor în încercarea de a-i informa că sexul neprotejat poate fi periculos pentru sănătate.

📌 Iar poate cea mai simpatică veste vine din Republica Moldova unde un preot ortodox a fost obligat la plata unor daune morale după ce a stropit cu apă sfințită o membră a comunității LGBTQ. Decizia curții supreme este definitivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *