web analytics

O listă de articole, evenimente, spectacole și expoziții despre sau cu sex pe care noi le considerăm remarcabile și vi le recomandăm și vouă:

📌 A apărut o aplicație nouă care dorește să educe sexual femeile, să le conecteze la corpul lor și să le ofere informații cât mai bune despre sexualitate! (Sexual assault survivors are using this sex education app to regain confidence)

📌 Alan Turing, matematicianul britanic care a fost persecutat din cauza orientării sale sexuale, va fi noua față a celei mai valoroase bancnote britanice, cea de 50 de lire sterline. Abia în 2009 Guvernul britanic și-a cerut scuze pentru felul în care Turing a suferit din cauza faptului că era homosexual.

📌 Un articol sincer și frumos despre cum poți experimenta sexual lucrurile pe care ți le dorești fără să îi rănești pe cei care inevitabil vor ajunge să fie parte din experimentele tale.

📌 O meta-analiză (un studiu care a analizat alte 61 de studii) ajunge la concluzia că celebra credință că bărbații se excită vizual mai mult decât femeile nu ar fi decât un mit. Ambele sexe răspund în același mod atunci când se uită la pornografie.

📌 Un interviu care discută sănătatea sexuală și ne sfătuiește ca, dacă suntem activi sexual, să ne și testăm pentru depistarea infecțiilor transmisibile sexual.

📌 Un studiu mic, dar important, ne arătă că bărbații queer sunt ajutați de comic books atunci când vine vorba de imaginea de sine.

📌 Un aricol care ne prezintă clubul queer londonez unde bărbații cis nu sunt bine veniți.

📌 Pentru nostalgici, o analiză a “Sex and the City” și imaginea falsă pe care serialul ne-a creat-o despre dating!

📌 UN votează să păstreze un expert independent în probleme de sexualitate si gen.

📌 The Guardian dedică un amplu articol starului queer Dorian Electra, care se identifică drept gender-fluid și tocmai a lansat albumul de debut, pe care publicația îl descrie drept „a brilliant collection of ultra-synthetic, cartoonishly masculine pop, delivered wearing a perfect pencil moustache”: ‘I’m not a woman dressing as a man. It’s more complex’

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *