📌 De ce să rămâi autentic: un ghid de supraviețuire pentru atunci când trebuie să intri „la loc în dulap” de sărbători.
📌 Este fascinant să aflii despre cum arăta sexul acum mii de ani și e foarte reconfortant să aflii și că lucrurile nu stăteau foarte diferit față de cum se petrec acum. Am găsit aici un articol care vorbește despre cum era sexul pentru oameni acum 40 de mii de ani, când se presupune că erau chiar monogami.
📌 Știm că poate fi kinky să faci sex în timpul mensutruației, iar comoditatea și siguranța într-o relație sunt extrem de importante și pot face experiența sexuală de o mie de ori mai plăcută, însă este important să realizăm că există riscuri foarte mari să dezvoltăm și transmitem infecții.
📌 Tinder adaugă, în sfârșit, opțiunea de definire a tipului de relație pe care oamenii îl caută pe aplicația de dating, la cererea mai multor utilizatori.
📌 Perioada post-partum poate veni cu nenumărate provocări, printre care și redescoperirea sexualității: cum să ne revenim „la normal” și cum să discutăm cu partenerx după naștere.
📌 Atunci când lubrifiantul nu ne e la îndemână, știm că primul instinct poate fi să găsim orice alt substitut, fie că vorbim de salivă, fel de fel de creme sau chiar săpun. E important să realizăm că, deși în frenezia momentului, ar trebui mereu să facem efortul de a ne ridica după lubrifiant.
📌 Deși ideea unei relații fără atașamentre emoționale poate suna foarte atrăgător, de multe ori lucrurile pot scăpa de sub control fără ca noi să ne dăm seama. Iată aici cum să stabilești niște limite sănătoase atunci când nu vrei ceva amoros sau de lungă durată.
📌 În încheiere, venim la voi cu un videoclip-eseu de 10 minute, în care aflăm de ce industria jucăriilor sexuale a luat avânt atât de tare: istoria jucăriilor, cum au luat amploare și care este impactul femeilor în această industrie.