web analytics

📌 Care sunt diferențele dintre poliamorie și relațiile deschise și de ce necesar să ne informăm bine în legătură cu tot bagajul emoțional cu care vine fiecare?

📌 Relațiile interumane pot fi complicate atunci când nu avem instrumentele necesare să reparăm lucrurile care, inevitabil, se vor strica în timp. Avem aici un articol care ne face o mică introducere despre care sunt erorile de comunicare și cum putem încerca să le sesizăm și evităm.

📌 Stresul zilnic ajunge, de multe ori, să ne răpească abilitatea de a fi prezenți în momentele cele mai importante pentru noi. Nu e o noutate că, de multe ori, ne e greu să ieșim din capul nostru și să punem o pauză la șirul de gânduri care ne zboară incontrolabil prin minte. Deși problema este mult mai adâncă și necesită mult mai multă muncă, acest articol ne poate oferi o rampă de plecare în procesul relaxării din timpul sexului.

📌 Societatea evoluează rapid și un lucru extrem de important de făcut este să fim capabili să rămânem la zi cu lucrurile din jurul nostru. Relațiile deschise ar putea fi o normalitate a viitorului nostru, însă e necesar să înțelegem pe deplin ce înseamnă asta și la ce ne expunem.

📌 Dacă recunoaștem faptul că există o diferență substanțială între numărul de femei care au orgasm, raportat la numărul de bărbați care au orgasm și încercăm să înțelegem de ce se întâmplă asta, avem șansă de a eradica una dintre problemele de comunicare dintre parteneri.

📌 Pentru oricine, siguranța și lejeritatea într-o relație pot fi nevoi primare. In acest articol, aflăm de ce femeile simt nevoia să mearga la sex-parties, unde participanții sunt exclusiv persoane de gen feminin.

📌 Educația sexuală în școli continuă să fie un subiect tabuu, nu numai în zona noastră geografică. Însă menționarea existenței jucăriilor sexuale poate crea și mai multe ravagii. Din fericire, găsim, din când in cand, și cadre didactice care apelează la rațiune mai întâi de toate.

📌 La 10 ani după declarația de susținere a relațiilor de același sex dată de Biden, a venit, în sfârșit, ziua în care semnează legea care protejează mariajul interrasial dintre persoanele de același sex.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *