web analytics

📌 Începem lista acestei săptămâni cu un articol care explorează ideea de intimitate în cinematografie și film și modul în care coordonatorii de intimitate se asigură că scenele intime sunt incluzive și respectă barierele fizice sau emoționale ale participanților, indiferent de orientarea lor sexuală sau identitatea de gen.

📌 Educația sexuală și platformele de socializare au, în mare parte, o relație cu năbădăi. Vă lăsăm aici un articol care vorbește despre problema cenzurii care afectează constant conturile de social media ale educatorilor sexuali și cum aceasta le afectează capacitatea lor de a ajunge la publicul lor țintă, dar și despre necesitatea unei comunicări mai deschise și mai pozitive în ceea ce privește sexualitatea și despre, le găsiți pe toate aici.

📌 „Outercourse” – ce este și cum poate fi acesta o soluție pentru a menține o viață sexuală sănătoasă și satisfăcătoare în absența intimității sexuale cu partenerx și a sexului penetrativ. De la sfaturi și idei pentru a explora mai bine acest concept la modalități de a crește conexiunea și intimitatea, le găsiți pe toate aici.

📌 Keke Palmer vorbește despre confuzia pe care a simțit-o în legătură cu identitatea sa sexuală și povestește cum a navigat această experiență, dar și cum aceasta poate fi relevantă pentru mulți tineri care se confruntă cu aceleași probleme.

📌 Deși educația sexuală este mai mult decât necesară în sistemul educațional, este important să protejăm, totuși, copiii de expunerea la pornografie nereglementată. Spania ia în considerare diverse opțiuni pentru a face asta și aduce la lumină problemele acestei situații, inclusiv cum să se asigure că reglementarea nu limitează libertatea de exprimare și cum să se găsească un echilibru între protecția copiilor și drepturile părinților de a-și crește copiii în funcție de propriile lor convingeri și valori.

📌 Când intrăm în lumea sexualității, putem fi copleșiți de o mare de termeni complet necunoscuți. „FinDom” este unul dintre termenii cu care ne putem întâlni destul de des. Vă lăsăm aici un articol care explorează conceptul de dominare financiară și ce implică o astfel de relație între doi parteneri în lumea BDSM.

📌 Sănătatea sexuală e un aspect al vieții important, iar educarea în această privință poate aduce multe beneficii atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. Articolul pe care-l găsiți aici se concentrează pe cum anumite boli cu transmitere sexuală se pot răspândi prin sărut și oferă sfaturi utile pentru a preveni răspândirea acestor infecții.

📌 Încheiem lista cu un articol care ne reamintește că această săptămână este săptămâna vizibilității lesbienelor, articol care explorează impactul semnificativ pe care l-au avut femeile queer, adevărate pioniere în lupta pentru egalitatea LGBTQIA+, asupra culturii și societății.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *