web analytics

📌 Începem lista cu un articol cel puțin interesant: ce este „cum fetish-ul” și cum îl putem practica într-un mod sigur.

📌 Medicina avansează tot mai repede pe foarte multe planuri. Unul dintre domeniile care ne interesează pe noi este cel legat de aspectele sexuale ale vieților noastre. Vă lăsăm aici un articol care analizează dezvoltarea și implicațiile Doxypep, un medicament de profilaxie post-expunere. Pilula are potențialul de a reduce semnificativ riscul de a contracta anumite ITS-uri, inclusiv chlamydia și gonoreea, atunci când este luată în decurs de 72 de ore după contactul sexual neprotejat.

📌 Mediul în care creștem și ne începem dezvoltarea are un rol extrem de important în felul în care relaționăm cu oamenii din jurul nostru în momentul în care începem să formăm relații de orice fel. Aflat la intersecția dintre psihologie și relații, găsiți aici un articol care dezvăluie impactul, adesea trecut cu vederea, pe care prezența, îndrumarea și valorile unei mame îl pot avea asupra preferințelor și comportamentului copiilor ei în ceea ce privește viața amoroasă.

📌 Schimbări ale normelor sociale, apariția noilor tipuri de relații avansul tehnologic, toate acestea au transformat modurile în care ne conectăm, comunicăm și ne raportăm unul la celălalt. Articolul atinge multe subiecte, inclusiv impactul aplicațiilor de dating, acceptarea tot mai mare a diverselor structuri de relații alternative și redefinirea rolurilor tradiționale de gen.

📌 Cuplurile pot întâmpina multe provocări în parcursul lor, iar articolul pe care vi-l lăsăm aici explorează o experiență mai puțin comună a unui cuplu: cum arată viața intimă a unui cuplu format dintr-un unui iubit „civil” și a partenerei sale, lucrător sexual, care își navighează granițele personale și profesionale.

📌 Dacă vreți să vă aprofundați înțelegerea asupra societății diverse în care trăim și să promovați o perspectivă mai incluzivă, vă lăsăm aici acest articol care demistifică conceptul de intersecționalitate și evidențiază importanța acestuia în societatea noastră. Ce înseamnă, cum a apărut termenul, relevanța sa în înțelegerea experiențelor indivizilor care aparțin unor grupuri marginalizate și modalitățile în care poate fi aplicat pentru a promova egalitatea, le găsiți pe toate aici.

📌 Curtea Supremă a Indiei ia în considerare uniunea între persoane de același sex și expune implicațiile juridice și sociale ale potențialei înlocuiri a termenilor „bărbat” și „femeie” cu „persoană” în contextul legilor căsătoriei.

📌 Statul Florida interzice predarea identității de gen și sexualității în școli până la clasa a XII-a. Dacă sunteți curioși să aflați argumentele prezentate atât de susținătorii, cât și de oponenții acestei legislații controversate, dar și potențialele riscuri ale interzicerii predării despre diversitate și incluziune, precum și implicațiile mai largi pentru comunitatea LGBTQ+, le găsiți pe toate în acest articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *