web analytics

📌 Educația sexuală este extrem de importantă pentru toți, dar îndeosebi pentru tinerii care sunt încă în etapa de cunoaștere și curiozitatea e la cote maxime. Găsiți aici un articol care explorează subiectul delicat al expunerii copiilor la imagini ale anatomiei umane si abordeaza intrebari precum: „Cand ar trebui sa fie adecvat sa le aratam astfel de imagini copiilor nostri?”, „Cum putem discuta cu copiii despre astfel de subiecte?”, „Care este impactul expunerii la astfel de imagini asupra dezvoltarii lor emotionale si cognitive?”

📌 În același ton, vă lăsăm aici o listă cu 5 lucruri pe care ar fi trebuit să le învățăm la ora de educație sexuală de care n-am avut parte până acum. De la comunicare la ce să faci în cazul unui abuz, le găsiți pe toate aici.

📌 Trichomoniasis, boala cu transmitere sexuala destul de comună, adesea neglijată sau nedepistată. Vă lăsăm aici un articol care face referire la noi descoperiri despre această boală, despre un nou test pentru detectarea acesteia și care sunt simptomele după care o identificăm.

📌 „Ce este iubirea în 2023?” – un sondaj unic cu interviuri făcute de experți care vor să ofere o perspectivă amplă a cum s-a dezvoltat iubirea în ultima perioadă, cum este influențată de aportul tehnologic și cât de fascinante sunt relațiile din ziua de azi.

📌 Cultura populară și media ne influențează percepția asupra monogamiei și a non-monogamiei, motiv pentru care, pentru marea majoritate, acest subiect este unul controversat. Indiferent că sunteți sau nu într-o relație non-monogamă, articolo pe care îl găsiți aici explorează câteva curiozități despre non-monogamie și ne ajută sa o înțelegem un pic mai bine.

📌 Un articol foarte ușor de citit, scris de Vice, care ridică întrebarea „Ce se pune ca și înșelat?” și vine la pachet cu mărturii ale unor oameni în diferite stadii ale relațiilor lor.

📌 Cum e să-ți deschizi relația după un mariaj monogam de 10 ani? Perspective diferite ți experiențe inedite ale persoanelor care au ales să-și deschidă relația, care au schimbat complet felul în care se raportau la dinamica dintre ei și cum a funcționat o astfel de abordare, toate în acest articol.

📌 Că tot suntem la capitolul poliamorie – un articol care oferă câteva sfaturi despre și idei tuturor celor interesați să exploreze potențialul unei relații poliamoroase.

📌 Încheiem lista acestei săptămâni cu un articol care ne direcționează spre TikTok, unde un cuplu tânăr a pornit de la a face videoclipuri despre relația lor poliamoroasă la o întreagă serie de videoclipuri care integrează și ficțiunea în întâmplările lor de zi cu zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *