📌 „Dating burnout” apare atunci când petrecem timp pe aplicațiile de dating, fără rezultate semnificative. În primul articol al acestei liste, vă prezentăm datingul din perspectiva oamenilor care au renunțat la aplicații virtuale și au ales căi mai „tradiționale”: prieteni comuni, ieșiri casual în oraș și multe interacțiuni față în față, alături de câteva mărturii ale celor care au reușit să găsească dragostea offline.
📌 Intimitatea poate exista în diferite feluri, de la intimitate fizică la emoțională, de la intelectuală la spirituală. Toate acestea se manifestă diferit pentru fiecare persoană și pot influența în varii metode dinamica relațiilor interumane.
📌 Poliamoria poate fi la fel de împlinitoare și sănătoasă ca monogamia, iar oamenii ar trebui să fie liberi să aleagă tipul de relație care consideră că li se potrivește cel mai bine. „Polytines Day„, evenimentul pe care îl găsiți în acest articol, are scopul de a pune la îndoială credința societății în monogamie ca fiind singurul tip de relați romantică „adevărată”.
📌 România este obligată de către Curtea Europeană pentru Drepturile Omului (CEDO) să recunoască legal și să protejeze căsătoria între cuplurile queer și să le permită acestora să adopte în mod legal copii.
📌 Jucăriile sexuale, după părerea noastră, ar trebui incorporate în viețile noastre sexuale. Extrem de diversificate și versatile, este aproape imposibil să nu găsiți acel ceva care o să vă ducă relația la un alt nivel. Vă lăsăm aici un articol care ne informează despre cum să le folosim, cum să avem grijă de ele și câteva sfaturi pentru cum le putem incorpora în mod natural în viețile noastre.
📌 Cu toții, probabil, știm de inegalitățile existente în social media când vine vorba de nuditate și de ce este permis să postăm pe internet. Campania „Free the Nipple” își propune să aducă la lumină aceste probleme care limitează creatorii de conținut și vrea să scape de stigma adunată în jurul corpului uman, așa cum este acesta prezentat pe internet.