web analytics

📌 De acum cei care își doresc să învețe bondage, o pot face și printr-o aplicație pe telefon. Cel mai cunoscut site de shibari (arta japoneză a bodage-ului), ajunge și pe telefoanele mobile!

📌Suntem super intrigați și curioși de această colecție de cărți queer recomandate! Voi pe care ați citi-o mai întâi?

📌 Un articol fantastic din New York Times despre dominare financiară și cum această parte a kink-ului a prins aripi în perioada pandemiei.

📌 Un podcast emoționant și deschis despre coming out. Discuții cu trei tineri queer care se află la diverse etape de coming out.

📌 De ce este esențial să vorbim despre sex mai sigur și pentru persoanele mai în vârstă, care continuă să se bucure de sexualitate și intimitate, chiar dacă pe noi gândul despre sexul la bătrânețe ne-ar putea speria.

📌 O poveste personală despre cum deschiderea relației te poate face mai aventuros sexual cu partenerul cu care aveai deja o relație.

📌 Un articol superb despre queerness și ce înseamnă o familie. Citatul nostru preferat din article: “Ce face o familie, în 2021 și in multele secole care au preceded aces an, este intenție și dragonet. Intenția de a fi o familie și dragster de a o susține”.

📌 Actrița care o joacă pe prințesa Diana în serialul The Crown, se descrie ca fiind queer într-o postare pe Instagram.

📌 Răspunsul superb al designerului casei Valentino la imaginea gender-fluid postată în cadrul ultimei lor campanii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *