web analytics

📌 Un articol foarte lung și interesant din The New Yorker, în care Andrew Solomon discută felul în care normalizarea poliamoriei ar putea schimba căsătoria, așa cum e ea, în Statele Unite ale Americii. O perspectivă complexă care discută aspectele bune, dar și cele mai puțin plăcute ale poliamoriei și poligamiei.

📌 Fiica lui Will Smith discuta posibilitatea de a se îndrăgosti de o femeie:

📌 Când frica de commitment se dovedește a fi altceva.

📌 O discuție fără răspunsuri simple, pornită de actorul Rahul Kohli despre actorii straight care joacă roluri de personaje queer. Ar trebui să se întâmple asta? În ce cazuri e ok dacă se întâmplă?

📌 Dacă nu știați, Lil Nas X a reușit să șocheze tot internetul cu videoclipul lansat recent pentru melodia Montero. Gay Times discută cum Lil Nas X a devenit un artist queer revoluționar care va schimba o întreagă generație, fiind și primul artist care a dezvăluit că e gay atunci când avea o melodie în topurile de muzică de pretutindeni, pe locul 1.


📌 Femeia care a inventor un produs care ajută la o curățare rapidă și simplă dupa sex, vorbind despre antreprenoriat și despre invenția ei, în Forbes.

📌 Un articol util despre cum marihuana ne poate ajuta să simțim mai puțină durere în timpul sexului penetrativ vaginal.

📌 The dad bod: secretul care strange femeile singure de pe platformele de dating!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *