web analytics

Stimulați de nominalizarea noastră la premiile Elle New Media Awards 2022, categoria… Social (ne puteți vota aici până pe 12 septembrie), ne-am propus în acest episod să revenim la spiritul original al podcastului și am abordat un subiect deloc safe for work și cât se poate de picant: cum organizăm un gangbang.

Gangbang-ul e una dintre cele mai stigmatizate practici sexuale consensuale, cu toate că, îndrăznim noi să credem, nu e o fantezie chiar așa de rară. Un studiu din 2014 condus de cercetători ai Universității din Montreal a descoperit că 28.3% dintre femeile intervievate aveau fantezii cu interacțiuni mai mult de trei bărbați.

Apelând la experiența de organizator a lui Kitty, am încercat să detaliem toate pregătirile și toate elementele de care să ții seama când plănuiești asemenea petreceri în condiții de siguranță și, totodată, am încercat să vă familiarizam cu terminologia care desemnează diferitele roluri implicate într-o asemenea dinamică – invitat de onoare, fluffers, bangers, monitor etc…

Ai sub 18 ani, îți recomandăm https://www.sexulvsbarza.ro

Toate locurile unde o găsiți pe Kitty

Tema muzicală: Dorroo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *