web analytics

Cât de editate sunt pozele de pe Instagram? Și cât de rău e că majoritatea nu reflectă realitatea? Un episod în care am discutat cu Ada Galeș, actriță a Teatrului Național din București, despre „body positivity”. 

Ada a pornit un proiect personal pe Instagram prin care își propune să expună corpul așa cum e el.  Ada ne-a vorbit despre cum a ajuns să fie preocupată de imaginea corpului și cum a făcut pasul spre expunerea lui needitată și necosmetizată în social media. 

Aflați ce costuri are expunerea corpului mai puțin decât perfect și cum gestul acesta poate să fie empowering.  Am aflat care au fost reacțiile pe care le-a stârnit printre cei din jur proiectul său și care sunt costurile personale, dar și beneficiile unui asemenea demers  de vulnerabilizare în spațiul public. 

Pe Ada o găsiți pe Instragram @adagales & @iadmirewomen 

Vezi această postare pe Instagram

am îregistrat aseară un podcast cu @thekittyrea și George @eropediapodcast despre ce înseamnă #bodypositivity pentru mine și despre tot demersul meu. mi-a făcut emorm de mult bine conversația. apare mâine, vreți să îl ascultați? fotografiile sunt făcute în weekend la Brașov și am avut mari ezitări să le postez. sunt zile (despre care nu am păreri) în care oricât de bine aș fi, tot mă mârâi de cum arăt. e firesc. imporant e să știu că am grijă de mine și mă iubesc necondiționat fără să mă atașez de gândurile sau emoțiile care apar. e ok sa apară, important e să le observăm și să ne întrebăm când vine o judecată: ești urâtă, ești grasă, ești… — oare ce nu ne oferim? oare suntem obosite? oare ce avem nevoie de fapt să ne spunem? nu avem nevoie să ne vorbim urât și să ne criticăm orice schimbări am vrea să facem la noi. devenim abuzive și vom opune rezistență. dezvolt asta în podcast. ~~~ #youareagoddesstreatyoubodylikeatemple #adagales

O postare distribuită de Ada Gales (@adagales) pe

Ai sub 18 ani, îți recomandăm https://www.sexulvsbarza.ro

Toate locurile unde o găsiți pe Kitty

Tema muzicală: Dorroo

Foto: Adi Bulboacă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *