web analytics

📌 Începem lista acestei săptămâni cu o recomandare: Clue – o aplicație care îți înregistrează și prezice ciclul menstrual. Ce ni se pare grozav la această aplicație, pe lângă faptul că este gratuită, sunt faptul că aplicația este condusă de o femeie și că echipa Clue nu îți vinde datele nicăieri – adio targeted ads care sunt menite să te facă și mai emoționalx. Pe lângă asta, puteți opta și pentru varianta cu subscripție, care vine cu o grămadă de mini articole despre sex, sarcină, menstruație și despre cum funcționează ea la persoanele LGBTQIA+.

📌 Legi promițătoare: durata concediului de acomodare al părinților care adoptă un copil se va dubla.

📌 Tom Jackson, unul dintre cei mai faimoși foști participanți la seria „Queer Eye”, a murit la 63 de ani. Episodul în care povestește experiența sa de trăi cu lupus îl puteți găsi pe Netflix.

📌 Vă lăsăm aici un mini-ghid care ne învață câteva lucruri despre ce înseamnă „polycule” și povestește atât despre provocările pe care le putem întâmpina, cât și despre sfaturi în privința comunicării și setarea unor bariere sănătoase.

📌 Atunci când zona noastră geografică nu ne ajută, venim la voi cu un articol care țintește spre diversitate : 12 persoane de culoare, queer din istorie despre care ar trebui să știm.

📌 Știm că, uneori, să ne adaptăm la partenerx noștri poate fi anevoios. Am găsit un articol care vorbește despre diferitele tipuri de love languages și ne oferă câteva sfaturi simple despre cum am putea să trecem peste preconcepțiile despre ele.

📌 UNESCO din Brazilia promovează dreptul la educație sexuală și relațiile de gen pentru a sărbători Ziua Internațională a Femeii.

📌 Încheiem lista acestei săptămâni cu un articol extrem de educativ: depășirea tabuurilor pentru o sănătate sexuală pozitivă. De la azil pentru persoanele transgender la drepturile lucrătorilor sexuali și includerea mamelor adolescente în asistența medicală, le găsiți pe toate în acest articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *