web analytics

O listă de articole, evenimente, spectacole și expoziții despre sau cu sex pe care noi le considerăm remarcabile și vi le recomandăm și vouă:

📌 Misterul din jurul întrebării: „de ce trimit bărbații dick pics?” a fost elucidat! Iar răspunsul e surprinzător de simplu.

📌 Hedonismul e diferit în funcție de gen? O nouă carte, scrisă de profesorul de filosofie Catherine Wilson, discută hedonismul care este adesea prost înțeles.

📌 Un episod foarte mișto din Truth Told, despre non-monogamie, care ne prezintă povestea unui “truplu” (cuplu de trei) și felul în care își trăiesc relația.

📌 Cum să experiementezi sexual? De unde începi și ce ai vrea să încerci? O listă bună care să vă deschidă niște posibilități de experiementare.

📌 Povestea primul prinț care a ieșit din dulap ca bărbat gay și felul în care familia a încercat să îl “vindece”.

📌 Reușește muzica pop să schimbe perspective asupra sexualității? Să reconcilieze sentimentul religios cu impulsul erotic și să prezinte o sexualitate mai diversă și complexă?

📌 Cât ar economisi România dacă ar introduce educația sexuală ca materie obligatorie în școli

📌 Ce sunt intimacy coordinators?

📌 Indiferent dacă lași părul să crească fericit, îl tunzi, razi sau epilezi, un nou studiu arată că riscul nu e mai mare de a te infecta cu un ITS.

📌 Kit-urile de testare acasă, pentru infecții transmisibile sexual, ar putea fi o soluție pentru sănătatea sexuală mai bună. Asta pentru că de multe ori stigma și rușinea sunt cele care îi împiedică pe oameni să meargă la medic.

📌 Vrei să fii un bun aliat al comunităților marginalizate? Comunitatea LGBT te ajută să afli cum să faci asta.

📌 Ce sunt demisexualii și de unde au apărut ei?

📌 Fă și tu testul BDSM! Chiar dacă doar de distracție și, cine știe, poate înveți și niște lucruri noi despre tine:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *