web analytics

O listă de articole, evenimente, spectacole și expoziții despre sau cu sex pe care noi le considerăm remarcabile și vi le recomandăm și vouă:

📌 Un articol destul de judgemental despre un nou trend în fotografia de nuntă: BJs la nuntă. Din păcate Vice nu pare să aibă prea mult simț al umorului legat de temă. Nouă ni s-a părut fun.

📌 Un articol care nu numai că încurajează bărbații să încerce sex toys, dar are și recomandări super bune!

📌 Tu ai câștiga la Olimpiada de prezervative? Nu știi ce e aia? Te ajutăm noi.

📌 Vrei să încerci un spanking (lovirea peste fund a partenerului în context sexual)? Interviul cu Dirty Lola te poate ajuta cu informațiile de care ai nevoie!

📌 O discuție excelentă despre limitele consimțământului și cum privim acele practici pe care noi nu le-am face, dar pe alții îi pot atrage.

📌 În Canada, autoritățile speră să folosească aplicațiile de dating pentru a-i avertiza pe utilizatori de pericolul prezentat de infecțiile transmisibile sexual.

📌 Când social media devine o armă împotriva celor marginalizați.

📌 Cum ne schimba aplicațiile de dating viața? Ați accepta un hookup pe Tinder cu mai mare ușurință dacă va moare bateria telefonului?

📌 BDSM-ul ca proces terapeutic.

📌 De ce e bariera dentală nepopulară deși prezervativul e așa de răspândit și de ce trebuie să se mulțumească femeile cu opțiuni de protecție gândite pentru bărbați?

Iar la final, două dintre podcasturile noastre preferate, pe teme de non-monogamie, cu cele mai recente episoade

📌 Polyamory Weekly – despre cum să eviți să te simți ca un spărgător de căsnicii când între partenerul tău și soțul sau soția lui lucrurile nu mai merg bine.

📌 Life on the Swingset despre noi experiențe în swing

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *