web analytics

O listă de articole, evenimente, spectacole și expoziții despre sau cu sex pe care noi le considerăm remarcabile și vi le recomandăm și vouă:

📌 În ultimele zile, poliamoria pare să fi fost în centrul atenției unor importante publicații din media mainstream. New York Times abordează pentru a două oară în ultimii 3 ani fenomenul, într-un articol extins, de data aceasta jurnaliștii fiind mult mai atenți la reprezentarea diversității rasiale, de gen și orientare sexuală: Polyamory Works for Them.

📌 An alt articol cuprinzător, în Independent, descrie relațiile poli, ce înseamnă ele și cum funcționează.

📌 Fosta iubită a ucigașului în masă din Dayton (care a ucis 10 persoane și a rănit, 27 pe 4 august 2019) publică un text emoționant despre perioada în care a avut o relație poli cu acesta și atrage atenția asupra problemelor de sănătate mentală pe care societatea tinde să le ignore.

📌 Bărbații din facultățile americane cer tot mai des consimțământul, dar din motivele greșite.

📌 Cum le vorbim copiilor și adolescenților despre consimțământ și sexualitate?

📌 A părut Squad, e o nouă aplicația anti-bro, care pune accentul pe siguranța userilor și atrage preponderent femei. Practic aplicația îți permite să transmiți imagini video ale ecranului telefonului tău către un prieten, în timp real, acesta putând fi martorul eventualelor gresiuni sau forme de hărțuire care pot avea loc pe platformele online  (messneger, whatsapp)

📌 Se întoarce “The L word”, serialul care are personaje lesbiene. De această dată va include și persoane non-binare.

📌 Pentru fanii Madonna, cele mai mișto 8 piese queer ale ei. Prima mai jos, restul le găsiți aici.

📌 Irlanda face prezervativele gratis și accesibile în campusurile universitare pentru a preveni răspândirea bolilor transmisibile sexual

📌 Un articol excelent despre cum să fii safe la întâlniri cu persoane pe care le-ai cunoscut online.

📌 E important să fim conștienți și de aspectele potențial traumatice ale unei relații. E util să citiți un articol cuprinzător despre gaslighting și cum să identifici această tactică toxică în relații.

📌 LGBT în Rusia, despre cum persoanele queer luptă cu opresiunea și formează un viitor queer.

📌 Lucrători sexuali bărbați ocupă red light district din Amsterdam.

📌 În același timp, Vice încearcă să-i găsească și în România: Sunt tipă și am căutat bărbați care oferă masaj cu finalizare în București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *