web analytics

O listă de articole, evenimente, spectacole și expoziții despre sau cu sex pe care noi le considerăm remarcabile și vi le recomandăm și vouă:

De văzut

📌 E luna Pride-ului, iar cei care vor să o celebreze o fac după posibilități. Ellen Page, de exemplu, postează a celebratory „thirst trap”. (Iar dacă nu știți ce este „thirst trap”, ascultați episodul nostru despre online dating)

📌 Iar PRIDE-ul de la București din 2019 are și clip de prezentare

De ascultat

📌 Avem o melodie nouă despre poliamorie. Deși celebrează clasicul cuplu care își deschide relația pentru a mai adăuga o femeie, totuși ne bucurăm că mai vedem și muzica care să vorbească despre altceva decât “suflete pereche”. Plus că are sample din “Casanova” a lui LeVert…

Cum să vorbești despre sex și consimțământ: 4 lecții din comunitatea Kink (EN) – o emisiune NPR la care găsiți și articolul atașat, dacă vreți să citiți și nu să ascultați.

De citit

📌 Și pentru că tot suntem la acest capitol, un auto-promo nesimțit: Fix pe aceeași temă avem un articol pe blogul lui Kitty: Ce am învățat despre consimțământ din cultura Kink

📌 O listă utilă de cărți pentru toți cei care sunt interesați să își dechidă relația. (EN)

📌 Când și religia analizează probleme queer, putem obține cursuri foarte interesante pentru studenții de facultate. La Perkin’s School of Theology, în Texas, există un curs care se uită la abordări LGBT cuprinse în biblie și morala creștină (EN). Și faptul că un astfel de subiect se discuta în cadrul școlilor teologice este un mare pas înainte.

📌 O listă de podcasturi care să ne ajute să aflăm mai multe despre sex (EN) 😀

📌 Cum poți face educație sexuală într-o țară conservatoare și cu acces redus la informații legate de sex, cum este Ghana (EN)

📌 Un articol exhaustiv (practic un meta articol) care trece în revistă numeroasele definiții ale termenilor din sfera non-monogamiei (EN) pe care varii autori le-au oferit în ultima vreme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *