web analytics

O listă de articole, evenimente, spectacole și expoziții despre sau cu sex pe care noi le considerăm remarcabile și vi le recomandăm și vouă:

De citit:

📌 Cutra – Revista feministă pop-radicală are acum și site http://cutra.ro

Regăsiți aceeași atitudine antipatriarhală, antirasistă, anti-homofobă, anticlasistă, „pentru toate sufletele feministe care înfloresc explorând solidaritatea, poezia, intimitatea și nu se tem de libertatea sexuală”.

📌 Teenage Girls and Dating Violence: Why We Should Be Paying Attention (en. Paywall)

Un nou studiu relevă că 90% dintre persoanele tinere ucise de parteneri în perioada 2003 – 2016 au fost fete.

📌 Un articol foarte util despre cum menținem pasiunea în relații, unde ajută mult mai mult ce facem în afara dormitorului decât ce se întâmplă în pat.

📌 O discuție despre direcții în care ar putea fi modificată legislația pentru a proteja drepturile persoanelor care aleg să aibă relații non-monogame.

De văzut:

📌 Easy (Netflix) – al treilea sezon al unui serialului eclectic care urmărește locuitori ai orașului Chicago străbătând labirintul modern al relațiilor, iubirii, sexului și tehnologiei.

📌 State of the Union – (HBO GO) nu, nu e un serial politic decât în măsura în care relațiile dintre adulți sunt și politice sau și despre politică. 🙂 Seria, cuprinzând 10 episoade de cca 10 – 11 minute fiecare, urmărește întâlnirile unui cuplu căsătorit aflat într-un moment de criză, și dialogul dintre cei doi chiar înainte de a intra la terapia de cuplu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *