Site icon Eropedia

Săptămâna în sex: de la podcasturi educative și aplicații pentru cupluri la legi anti-avort și senatul american.

📌 Un podcast de peste granițe care abordează rolurile și efectele masturbării și pornografiei în viața de cuplu – SexTalk Moldovenesc.

📌 Agapé, o aplicație mobilă destinată cuplurilor monogame, menită să sporească intimitatea: întrebări zilnice la care trebuie să răspundeți amândoi, însă cine răspunde al doilea nu poate vedea ce a scris primului decât după ce a răspuns la rândul său.

📌 Pentru cine este coming out-ul și de ce simțim nevoia să punem o etichetă clară sexualității noastre este subiectul pe care îl abordează Teen Vogue săptămâna aceasta, cu o mulțime de declarații de la tineri care se confruntă cu această presiune.

📌 Facebook decide, în sfârșit, să renunțe la detaliile personale din secțiunea „Despre tine” de la 1 Decembrie 2022: de cine ești interesat, care sunt viziunile tale religioase și politice și, în final, care e adresa ta.

📌 Cum ajunge variola maimuțelor să fie diagnosticată drept boală cu transmitere sexuală în rândul femeilor, femeilor trans și persoanelor non-binare.

📌 Hinge face un pas înainte și adaugă posibilitatea de a alege ceea ce cauți: o relație monogamă sau non-monogamă.

📌 Cum a impactat legea anti-avort scena de dating în America și lucrurile la care ne putem aștepta de-acum încolo.

📌 Părinții și educația sexuală: contribuția lor în prevenirea și răspândirea HPV-ului în rândul tinerilor.

📌 În urma ultimelor dezbateri din senatul american, biserica mormonă vine în sprijinul legii căsătoriilor între persoane de același sex.

Exit mobile version